Dagarna som gått... (3)

Söndag 3/3

Mysig frukost i Hannas nya "touch-of-pink-inspirerande" lägenhet. Åkte iväg till jobbet vid halv 10-nånting och började städa lite. Denna dagen fick jag dock inte gå med Isabelle. Nope. Nix. Fick gå med någon Timea (?) Hyfsad. Men idag va det ju fett med rum vi skulle få i ordning. Alla hade klart festat på lördagen så det va inte så spännande.
Fick ner typ 5 strimlor med weinerbröd under fikan för att smälta alla jobbiga rum. Inte bra att tröstäta, jag vet, men fasen.. Dom drar 35 spänn varje dag för att man ska käka på Tylösand. Man får ju passa på när det dras pengar! hahaa.
Klockan tickade ju inte fort direkt, men va hemma runt halv 5 cirkus och då käkade jag och gjorde italienska. Sen bar det av mot Hampus igen : ) Det slank ner vaniljglass med kola-sås.. igen!
Blir dock lite less. På tal om inget lissom. Men jag kan inte träna på söndagar längre. Huh! Jag som vill ha min thaiboxning i vardagen.. Jag kör på morgonträning hädanefter.
Och jag känner verkligen att vårterminen, SISTA TERMINEN, kommer bli ett helvete. Va inte värst pigg i morse ( måndag ) så det blev ju till att ringa el receptión.


I a l l a f a l l... avslutar med bilder som innefattat helgen.
image555image556image557
Min Hampus Carlsson <3 Hanna&Bella på sommar-tema-fest. Till sist : Madde Vall som kickar ass!

/
Bella - ska på 2års-kalas i Uddevalla till helgen =)

Kommentarer
Postat av: hanna

ja tack för det trevliga helgsällskapet snygging! :)
Haha bild från sommartemafesten minsann.. har du många av de eller.. jag har nog knappt nån. å hur fan har det gått till, utklädd till turist, med kamera kring halsen å grejer? :S haha
Hoppas du kommer imon.. för du e väl inte sjuk? Bara en förädarskolker? ;) puss!

2008-02-05 @ 14:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0