Dagarna som gått... (2)


Lördag 2/3


Fick stiga upp tidigt hemma hos Hampus. Idag var det första dagen på det troligen, nya jobbet, Tylösand. Började kl 9 + att jag skulle hämta Hanna. Så det blev tidigt som tusan hos Hampan.
Anlände på Furet halv 9 för att hämta upp Fröken Westman. Och när vi kom till Tylösand så skulle jag bli "upplärd" av min bästa väninnas syster, nämligen Isabelle =) Ja, det va väl trevligt.. Vi städade Herrgårdshuset (?) ungefär 11 rum. Det gick ju fint. Roligt? Njaa, men det går an. Som den fattiga ungdom jag så behöver jag mer än 1 jobb.
Just nu är läget som följande : Jobbar fredagar på Mårtensson, extra anställd på Tylösand, skickat CV till Statoil x2 och Halmstad Färghus, ska till sjukhuset imorgon och se om jag kan städa under sommaren.. Hm? Just det! Ska ringa Scandic imorgon. Dom ville ju ha mig där.. Sen va det nog stopp.
Slutade kl 15 på Tylösand, så det blev 6 timmar slit för mig. Sen va jag helt slut.
Kvällen slutade hos Hanna W, då vi började samtidigt på söndagen och vilket är väldigt smidigt eftersom vi samåker till jobbet. Jag köpte med mig lite gott : 2 muffins (en "mild" chocolat & en dark chocolat) 1 mariekex-paket & en ananas/apelsin-juice. Förresten..! Jag & Hanna kläppte ett helt Mariekex-paket. Fan va gott det va.. Sen satt vi som bänkade framför både Victoria's Secret Show 2007 och Bring it On, again. Girls Night or What!?
Hanna varnade att hon inte stod för min sömn, ifall att "medelålders-Jörgen" skulle stånka och väsnas för mycket på övervåningen. Men nejrå, jag sov som en stock =)


/ Bella - Brick and Lace - Love is wicked. Helt Wicked va grym den är!

Kommentarer
Postat av: honey ;)

du sov som en stock ja!

2008-02-05 @ 14:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0