cp blogg.

den dampar hela tiden.
så fort jag ska lägga upp en bild så ba KAPUTT kommer det upp miljoon tals många nya internetsidor. och det går inte att stoppa.
nej nej.
det bara fortsätter.
Min cp datorn som fått ett fett fnatt, vet inte va jag ska göra. Man blir ju inte glad av att sitta och skriva på bloggen när allt ba försvinner.
Nope, booring as hell.


Pallar inte blogga om mitt liv längre..

/ bella - ?

update update jag ska!

Shit Maj-Britt det har gått ett tag nu! Nu är det dags igen.. Jag har banne-mej-fasen inte haft tid till dator den senaste veckan. Belive it or not, men det är sant.
Tänkte bara titta in lite snabbt nu.. för om en stund ska jag blogga igen. Nu sitter jag mitt uppe i att ladda ner musik och boka bio-biljetter.

/ Bella - see you soon folks!

Dubbelt upp - Olsen

image558

Men aså?!  Spy på dom..
Vet dock inte vem som är vem, men det spelar väl fasen ingen roll.
Höger-flickan är r i k t i g t s ö t må jag tala om. Varför passar bara kändisar i mittbena?

/ Bella - morgonträning, thaiboxning, imonbitti 8.00 - 9.30 Toppen!

Dagarna som gått... (3)

Söndag 3/3

Mysig frukost i Hannas nya "touch-of-pink-inspirerande" lägenhet. Åkte iväg till jobbet vid halv 10-nånting och började städa lite. Denna dagen fick jag dock inte gå med Isabelle. Nope. Nix. Fick gå med någon Timea (?) Hyfsad. Men idag va det ju fett med rum vi skulle få i ordning. Alla hade klart festat på lördagen så det va inte så spännande.
Fick ner typ 5 strimlor med weinerbröd under fikan för att smälta alla jobbiga rum. Inte bra att tröstäta, jag vet, men fasen.. Dom drar 35 spänn varje dag för att man ska käka på Tylösand. Man får ju passa på när det dras pengar! hahaa.
Klockan tickade ju inte fort direkt, men va hemma runt halv 5 cirkus och då käkade jag och gjorde italienska. Sen bar det av mot Hampus igen : ) Det slank ner vaniljglass med kola-sås.. igen!
Blir dock lite less. På tal om inget lissom. Men jag kan inte träna på söndagar längre. Huh! Jag som vill ha min thaiboxning i vardagen.. Jag kör på morgonträning hädanefter.
Och jag känner verkligen att vårterminen, SISTA TERMINEN, kommer bli ett helvete. Va inte värst pigg i morse ( måndag ) så det blev ju till att ringa el receptión.


I a l l a f a l l... avslutar med bilder som innefattat helgen.
image555image556image557
Min Hampus Carlsson <3 Hanna&Bella på sommar-tema-fest. Till sist : Madde Vall som kickar ass!

/
Bella - ska på 2års-kalas i Uddevalla till helgen =)

Dagarna som gått... (2)


Lördag 2/3


Fick stiga upp tidigt hemma hos Hampus. Idag var det första dagen på det troligen, nya jobbet, Tylösand. Började kl 9 + att jag skulle hämta Hanna. Så det blev tidigt som tusan hos Hampan.
Anlände på Furet halv 9 för att hämta upp Fröken Westman. Och när vi kom till Tylösand så skulle jag bli "upplärd" av min bästa väninnas syster, nämligen Isabelle =) Ja, det va väl trevligt.. Vi städade Herrgårdshuset (?) ungefär 11 rum. Det gick ju fint. Roligt? Njaa, men det går an. Som den fattiga ungdom jag så behöver jag mer än 1 jobb.
Just nu är läget som följande : Jobbar fredagar på Mårtensson, extra anställd på Tylösand, skickat CV till Statoil x2 och Halmstad Färghus, ska till sjukhuset imorgon och se om jag kan städa under sommaren.. Hm? Just det! Ska ringa Scandic imorgon. Dom ville ju ha mig där.. Sen va det nog stopp.
Slutade kl 15 på Tylösand, så det blev 6 timmar slit för mig. Sen va jag helt slut.
Kvällen slutade hos Hanna W, då vi började samtidigt på söndagen och vilket är väldigt smidigt eftersom vi samåker till jobbet. Jag köpte med mig lite gott : 2 muffins (en "mild" chocolat & en dark chocolat) 1 mariekex-paket & en ananas/apelsin-juice. Förresten..! Jag & Hanna kläppte ett helt Mariekex-paket. Fan va gott det va.. Sen satt vi som bänkade framför både Victoria's Secret Show 2007 och Bring it On, again. Girls Night or What!?
Hanna varnade att hon inte stod för min sömn, ifall att "medelålders-Jörgen" skulle stånka och väsnas för mycket på övervåningen. Men nejrå, jag sov som en stock =)


/ Bella - Brick and Lace - Love is wicked. Helt Wicked va grym den är!

Dagarna som gått... (1)

Fredag 1/2

Började bra. Mysig frulle med tjejerna kl 7 på morgonen hemma hos Sofie.
Sen åkte jag hem och sov till kl (hm..?) 10 kanske. Började nämligen kl 12.20 för italienskan va inställd på morgonen. SVINGOTT. Fick tillbaka Geografiprovet som gjordes i torsdes. Fick VG, vilket jag är nöjd med =)
Jobbade 15.30 till 19.00. Jävligt chill må jag säga. Gött jobb på Mårtensson! Och direkt efter jobbet åkte jag till efterlängtade Skogstorp, där pojkvännen bor <3  Det blev middag som bestod av lövbiff, pommes frites, bearnaise-sås & sallad (som jag gjorde alldelses själv..) Det smakade askalas. Mätt blev jag oxå. Efterrätt på det - Vaniljglass & kola-sås.. Mumma. Tack min underbara pojkvän!

image553
/ Bella - Yves Larock - Zookey (lift your leg up)

Tjejmyyys !

Efter mitt årsmöte / styrelsemöte med Marknadsföreningen i Halland vare plattan i mattan hem till Sofie. Där var alla snygga brudar och hade käkat tacos.. Jag hade missat lite skitsnack med det snappade jag upp illa kvickt! Jag älskar mina tjejer. Sånt här med tjejkvällar och mys med sina närmaste vänner är verkligen något man behöver mer av i vardagen. Vi har så himla, jättekul varje gång vi träffas.. U N D E R B A R T !
Självklart fick vi ju inte gå miste om en natt tillsammans, nej då! Så alla 6 flickorna trängde ihop sig i dubbelsängen hos familjen Simonsson. Haha.. Men ack va varmt det blev. Jag fick panik sådär mitt i natten (02.36) och kilade över till rummet bredvid. La mig i en alldelses egen säng. FY FAN va gött =)
image552

Haha. USCH va jag inte vill ligga jämte Emelie på det här fotot. Man e ju inte direkt brun lixom. Men det får gå an för den här gången.
Det kommer ju tider då jag oxå får färg. Men det är la om några månader. Trist men sant.

Dock är det bara 124 dagar kvar till studenten. Inkluderat ALLA helger och ALLA lov. Tänk så lite skoldagar vi har kvar. Inte många med andra ord! Sen har vi balen oxå.. Woopidodoo!/ Bella - Snart blir vi stämplade flickor.. La Familia - Mi Amor

RSS 2.0