spraaak på slagt!


Det va riktigt sprudlande och sprakande i malmö må jag tala om för er kära vänner!

Vi kom ner vid 2 kanske? Noll koll.. Det blev en Corona redan i bilen, nice. Vi käkade, shoppade lite. Vi gick o la oss, tog en tuppis från halv 6 till 9 typ? haha. Shit va trött jag va, men den tuppisen behövdes fanimej.. Annars hade vi aldrig orkat med kvällen/natten. Vi förfestade i vår svit, som för övrigt inte va så stor som vi hade trott. Men den dög.. Jag poppade champagnen på innegården. SPRUDEL & SPRAK!

Vi tog taxi till Slagthuset vid halv 1 tiden nånting. Dom öppnade 12 ju så vi kom i lagom tid. Metalldetektorer? Yes Ok? jag pep.. men jag tror det va min piercing i naveln. Jag tror jag sa nånting om det till vakten, men kommer inte ihåg exakt va jag sa. Men det jag kommer ihåg va att vi började garva som fan. ? hej minnesluckor.

Sjukt kul inne på slaghuset. Stort som fan, mkt folk, bra drag. Kanoners! =) Det va riktigt jävla kul alltså. Schysta barer, schyst malmö-folk. Det blev riktigt lyckat. Krille hittade nån brutta på dansgolvet, Ken Chen drog hem tidigare? WhatTheFuck?! Jag lyckades att inte bli borttappad iallafall. haha! Tur va väl det. Stället va enormt!

Vi stack därifrån halv 5 kanske.. Åkte in till Max käkade nattemat sen gick vi hem. tur att vi bodde centralt iallafall! kom hem halv 6 ? somnade 6 ? Det blev sent iallafall.. eller väldigt väldigt tidigt. Välj själv. Gick upp 10 för att käka frulle, sen gick vi o la oss igen till kl 13. så jävla gott..


jag sov i bilen på väg hem! underbart!

/ bella - bilder kommer. antingen här eller på facebook.. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0