Här har det ekat ett tag..

Men nu när jag äntligen fått färdig min projektrapport tänkte jag skriva några rader om senaste nytt. Det har nog inte hänt så mycket men.. trots den veckan som gått.
Sammanfattat :
Jag har umgåtts en hel del med min bästa tjejkompisar, vilket är GULD värt dessa dagar. Vi är som en atom, vilket betyder odelbar! En annan person jag varit vääldigt mycket med de senaste dagarna & kanske veckorna, är min snygging till byggare Hampus. Vi har hittat på masa bus och mys, han har byggt i min trädgård och jag kört honom till och från jobbet.. Stackarn, inget körkort. Vi har ätit onyttigt och tittat film, bubblat bubbelpool och haft det allmänt mysigt och underbart, precis som pojk-och flickvän ska ha det =)

Igår skulle jag för första gången, tro det eller ej, sätta min fot på en golfbana. Eller som Hampus säger : Slå några bollar på ranchen. Den blivande Annika Sörenstam tog sin plats och skulle få iväg några bollar. Lyckades dock inte så jävla bra, men proffset till pojkvän fick lära upp mig lite snabbt.
Men joodå, det va väl ganska kul ändå. Aldrig gjort det innan och för en första gång så är jag ganska nöjd ändå!


1. Fin utsikt över greenen.
2. Hampus gör sig redo.
3. Och swiisch sa det ba, sen va bollen borta! imponerande långt den kom..


/ Bella - nytt läge..?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag var med om precis samma sak för några veckor sen med min pojkvän, som spelat golf ett antal år.. Det var första gången för mig som jag slog iväg en golfboll, gick sådär;)

2008-04-29 @ 17:20:00
Postat av: Bella

haha. Bra, då ligger vi ju på samma nivå ungefär.. =)

2008-04-29 @ 19:20:34
URL: http://partofbella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0