The Weekend : Möhippa mucho bene!


Yää, jag va iväg nu i helgen. Nämligen i Uddevalla just för att fira mina "låtsas-syster-som-jag-aldrig-haft"s Möhippa. =) Ja, det va fina grejer.
Jag & hennes 2 systrar från Halmstad åkte upp fredag kväll och somnade inte förrens halv 4-4 på natten hos hennes 3e syster uppe i Uddevalla.

Lördagen i stora drag: Instormande 8 tjejer hem till Nina för att fira henne med baguett & skumpa. Fixade till Nina lite tjusigt, nämligen utklädnaden till en katt.
Sen åkte vi en trip ner till Torp, motsvarande Eurostop här i Halmstad, för att ge Nina ut på uppdrag. Nämligen : att på en viss tid sälja massa olika snoppar.. Haha! Ja, det va snoppsugrör, drinkpinnar, godis, badgelé, klubba, badbomber & orgasmtuggummin m.m. Jag fick även med mig 2 bomber hem ; )
Efter springandet på köpcentrumet fixade vi till Nina ännu tjusigare. På allvar nu.. Sminkade henne på en kompis salong & vi fixade håret ( snarare jag ) En riktig pingla blev hon!
Sen hem snabbt, sjöng lite singstar och drack groggar, sen vidare in mot stan för att käka. Inte för att det blev så mycket käk men... Ah det va kul. Sen drog vi till Harrys. Där stannade vi hela kvällen. Nina, Grete & Jag stannade tills det stängde. Sen pröjsade jag 92 spänn för en Cosmopolitan! hallå!? jag är faktiskt en fattig ungdom.

Kvällen var lyckad, dagen var lyckad, ALLT var lyckat!

Men eftersom damp-bloggen + min datorn inte vill samarbeta värst mycket kan jag inte lägga upp alla fina bilder. Vilket suger & gör mig riktigt irriterad. Men ni får stå ut helt enkelt.. Nothing I can do About it.

En kort variant av helgen vilket slutade lyckligt. En söndagkväll hemma hos Älsklingen! =)  Weii


Igår blev det hårt plugg. Naturkunskap Yey!
Idag har det oxå varit hårt plugg. Geografi Prov YÄEEY!


/ Bell - oavbrutet "Ring My Bells" på repeat på Winamp


Kommentarer
Postat av: Nina

Gumman tack för en underbar helg o för att du gjorde mig så fin o framförallt tack för att du var med o bidog till min underbara möhippa... Älskar dig gums!! Kram kram

2007-11-28 @ 19:48:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0