Hatar...

Nu är man hemma igen. Klockan är halv 2 nu och det är jätte-spännande och va hemma nu, en lördag kväll, massa röjj i stan, gott folk och bra väder för en gångs skull. Varför? Tja, fundera en sekund så har du svaret. Min kväll har varit allt annat än lyckad. Hm, stressad, hm, inte taggad, hm, lite dricka, hm, not the right age, hm, snygga kläder?, hm, not, smink, hm, hade jag det?, hm, HATA! Rätt spännande att man träffar nån man känner inne i stan. Inte en jävel. Gick fram och tillbaka på storgatan. Upp & ner. Bussen gick om 67 minuter, vad skulle jag göra? Kommer på en "hyfsad" (vet inte ens om jag kan kalla den hyfsad..?) lösning. Jag går till Penny Lane där alla 50+ :are hänger. Hm, ungefär min mamma. Står utanför och väntar ett tag, eftersom jag e ju definetivt inte 26 och kan gå rakt in. NEJNEJ. Jag ser Karin, "yes" tänker jag, och efter henne kommer Mami. Finally, nu kanske jag kan dela taxi hem. Trodde ni det eller? Hah, jovisst, men då tror dom att jag kan gå in där med dom. "Ta av dig koftan och pusha upp pattarna lite.." OFTA. Jag e sur och tvär och det fattar ju inte dom Dum-bollarna. Får stå o hänga med dom utanför Penny Lane, LAME, i drygt 30 minuter. Så onödigt. Jag skäller på Mami ba för jag e arg, hon har druckit så jag blir ba ännu argare när hon ska försöka "trösta" mig. INGEN SOM FÖRSTÅR! Tillslut orkar jag inte sitta på den hårda, stela och kalla pakethållare på cykeln så jag går ner till Brogatan där jag fortsätter promenera förbi BM, B&B och Stora Torg. Tar några extra varv runt Donken, NamNam och Harrys och äntligen så är det bara 11 minuter kvar till bussen går. Jag kommer fram till österskans, vilket förresten va fullt av människor som antingen hade en invandrar-bakgrund eller som va under 15 år, och jag sätter mig på en fett obekväm bänk. En bänk lixom? Gör den mer bevkämare för helvete. "Halv... JA, HALV!" Fucking buss-chaufför. Och vad gör man på en buss i 10 minuter på vägen hem? Jag håller iallafall på och meckar med min mobil. Rätt kul och titta på alla dom sms:en man får från Nicke, som är i Sunny Beach, där det står att dom har det superbra, varmt & gött, stranden nästa, precis tagit en drink, ska ut o FESTA!  Kuk, slem, röv, fitta, avlopp, kiss, hästskit och BRUNA BÖNOR!!!


/ Bella - irriterad, trött, arg, ledsen... saknar honom, vill sova där, vill ha det bra och jag vill va 18!


Kommentarer
Postat av: ellen

felix bor i laholm ;) ja som inte är så insatt i hstad tycker allt där emellan hänger ihop :) hehee... ska du på weels and wings?

2007-07-01 @ 12:40:08
URL: http://ellendaniela.blogg.se
Postat av: Anonym

Undra hur trogen han är i Sunny beach hahaha.

2007-07-01 @ 13:26:06
Postat av: Bell

aaw :(

2007-07-01 @ 13:27:32
URL: http://oneseventysix.blogspot.com
Postat av: sandra

Moget skrivet av anonym! Varför kan man inte skriva sitt namn om man har så mkt att säga?

2007-07-01 @ 13:38:12
URL: http://havemercyonme.blogg.se
Postat av: Bella

seriöst. För det första är vi inte tillsammans, så han har ingen att va otrogen mot, kul va!? För det andra så är det ju ännu roligare för den anonyma att BRY SIG så himla mkt. Varför tycker du om att bry dig så mkt? en anledning till att man kanske är avundsjuk, inte vet jag(?) Om du har nåt att säga, säg det till mig eller Nicklas öga mot öga. Fucking fitta som sitter bakom skärmen...

2007-07-01 @ 23:59:32
URL: http://partofbella.blogg.se
Postat av: Bella

Ellen: Weels and Wings? vart bor du by the way?

2007-07-02 @ 00:03:00
URL: http://partofbella.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0