Nu har det varit jul.. igen.


Troligen första året som inte kändes som jul. Eller rättare sagt julafton.
it's a shame!
Men nu är den över. Lite trist, men.. Det va ju inte som när man va barn precis. Man hetsade över alla juklappar som låg under granen. Satt med pingisbollar till ögon framför Kalle Anka & hans jul..
Njaa, det börjar ju bli lite lugnare under julen häromkring..
+ att man inte får typ 50 julklappar längre. Det e ju oxå lite synd, men jag önskade inte mig nåt speciellt detta året heller. Jag fick en ny datastol, vilket jag behövde. Den gamla vinglade nästan sönder varje gång man skulle sätta sig i den. Ett sladdlöst kit med både lock & plattång. Vilket jag oxå behövde.. En ny rattmuff i skinn, bilklädsel, strumpebrallor, guldig bolero, mascara+eyeliner, godis, en kopp Och en massa pengar.

Av underbara Hampus fick jag en ansiktsbehandling på Dharma Gruppen. Efterlängtat =) Ett par Frank Dandy Hipsters hittade jag i ett paket. (numera mina favorit-panties..) Sen fick jag Hugo Boss, XX-parfymen!
Jag Älskar min Hampus.

Va i staden idag med my Love. Vi kollade kavaj till bröllopet. Jag hittade, (märk väl.. JAG), hittade en jättefin kavaj. Och Hampus blev mycket nöjd & glad. Sen skulle han klippa sig så jag fick strosa omkring helt ensam. Gick så sakta som jag bara kunde och tittade nog i ALLA affärer. t.o.m. 2 gånger.. nästan...
Hittade en skitfin jacka. 50% rea, men ack.. Jag ska shoppa i Göteborg. För jag vill dit NUU. Men vi åker på lördag-morgon. Jag längtar. Det kommer bli hög mysfaktor på det.


Det sägs att det är tv & spel-kväll hos Jessica ikväll. Gödde.

/ Bellissima - hoppas resterande goa halmstad-bor får en riktigt härligt nyårsafton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0