inte många dagar kvaar...


Jag har hunnit öppna ända till och med lucka 14 i min chokladkalender.
Wei =)

Och igår då ja.. Då va det Lucia-time. Kollade dock inte Lucian på skolan men det va nog inte direkt någon höjdare. Eller någon som såg den?
Ella, Jessica och Jag åkte till Snöstorps Kyrka istället där vi såg våran underbara väninnan Julia sjunga för full hals. Ååh så vackert, en sån liten stämma..
har 2 bilder jag måste lägga upp.


Någon annan som kanske vet om det finns bilder från Lussevakan på Moon? Dock är jag inte med på någon ( tror jag inte..) för jag va fullt upptagen med min kära pojkvän. Som skrämde mig en aning den kvällen.. usch!


M
en nu är det ju inte alls många dagar kvar till Julafton. Och inte minst NYÅR! åh, det kommer bli såå mysigt älskling. Satt precis i telefon med vårt hotell Gothia Towers. Jag kollade nämligen bara för "skojjs skull" hur mkt Sky Design hade kostat om man bokade via internet. Från den 29/12-1/1 för 2 personer kostade det 3 370; - ( på internet)  Och när jag bokade per telefon, den 14e november, så fick jag priset
4 035; - !!
Jag ringde och klagade! Detta var ju naturligtvis inte rätt. Men.. klart att jag fick min vilja i genom, så nu betalar vi 700 spänn mindre. Tja, det kan väl gå till ännu ett klädesplagg uppe i Götet =)
Sviiingott.
iallafall..

Nu ska jag snart hem till Hampus ( som inte är hemma..) och chilla med hans mami tills boysen kommer hem. Sen ska vi bubbla i cuzzin  ; ) mys my love!


/ bellluut - jag undrar lite.. Vad finns det under nummer 24 i min chokladkalender?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0